© 2017 by Kiss the Frog. Design by WE DO BRANDING

Grafisk facilitering

 

Har du brug for support til dine interne eller eksterne møder i form af visualisering.

Så kan jeg lytte og formidle en samtaleproces I store tegninger som hjælper gruppen med at holde fokus. Tegningerne er en øjenåbner og inspirere til at se nye muligheder.

 

Jeg visualiserer samtaleprocesser for små og store grupper og der kan være flere forskellige formål med at visualiserer.

 

Eksempelvis: Afdelingens arbejdsprocesser så de bliver synlige I organisationen.

Plan for strategi I det nye år. Processer og nye tiltag, så de bliver konkrete og kan praktiseres. Ide og Produkt udvikling.  

 

Varighed, 3,5  timer

 

Hold størrelse, 1-5 deltagere.

Kr. 5.695,- ex. moms.

 

Priserne er inklusiv materialer og eksklusiv lokale og forplejning. 

 

Dialog i tegning. Lær kunsten at tegne mens du taler.

 

Er I kollegaer eller en gruppe selvstændige konsulenter som kan se ideen i at kunne formidle jeres budskaber endnu stærkere og søger nye værktøj, så I kan brænde igennem i jeres kommunikation.

 

Jeg kan give jer en genvej til viden og enkle værktøj, så I med det samme selv kan visualisere det I har på hjertet.

 

Jeg vil lærer jer mere om metaforer, grafik og korte sætninger – og hvordan I kan tegne alt ved hjælp af firkanter, cirkler og streger. I denne workshop skal I bl.a. øve jer i nemme tegneteknikker ved hjælp af en flipover, så I kan finde jeres egen stil.

 

I vil også få eksempler på skabeloner, et hav af processer osv., som I kan bruge i jeres hverdag – f.eks. til at beskrive et tids flow og arbejdsgange eller til kundepræsentationer.

På kurset får I et professionelt kit med tusch og flipover så I med det samme kan lave jeres første visuelle præsentation med tegnet dialog.

 

Grupper og emner som jeg arbejder med pt: Samarbejde mellem Patienter og læger, IT proces og projektledelse. Processer for sygeplejersker, salg, operations og service.

 

3,5 timers kursus med hold på minimum 6 max 12 personer:

Pris pr. person Kr. 1.450,-  ex. moms  

 

Priserne er inklusiv materialer og eksklusiv lokale og forplejning.